Home > General > Thuisgroep

Thuisgroep

Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. Meest gelezen Is mijn pc geschikt voor Windows 10? Waar is het wachtwoord voor de thuisgroep? Dit kun je weer testen met die ‘ping': START - UITVOEREN (of Windowstoets + R van ‘Run') en dan typ je CMD en in dat zwarte scherm: ipconfig op beide PC's

Maar bijvoorbeeld niet worden bewerkt. Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Klik in de linkerkolom van het venster Netwerkcentrum de optie 'Geavanceerde instellingen voor delen wijzigen'. Maar je spreekt van een simpele Microsoft ‘thuisgroep', dus ik denk niet dat het dit is.

Klik op Start in Windows en onderaan verschijnt dan een zoekbalk. (Zie screenshot) Stap 2: Er verschijnt nu een pop-up scherm en klik op 'Weergave' of in het Engels op 'View'. AvoidErrors 1.646.886 görüntüleme 3:10 Online Veiligheid - Java verwijderen (Consumentenbond) - Süre: 3:13. Nigel O 21.754 görüntüleme 9:12 Windows 10 How to create and use a Homegroup - Süre: 8:35.

Thuisgroep inrichtenWe beginnen met het aanmaken van een nieuwe thuisgroep. Lees meer Sluiten Technologieën Windows Windows Ontwikkelaarscentrum Windows IT Center Windows apps Klassiek bureaublad Internet der dingen Games Holographic Microsoft Edge Hardware Microsoft Azure Wat is Azure Producten Oplossingen Prijzen Maak Machtigingen aanpassen voor leden van de thuisgroep Bestanden delen is makkelijk via een thuisgroep. Doorgaan Store Antwoorden per Product Acer BYOC-apps Ultra-thin Netbook, Chromebook Tablet All-in-one Desktop Revo Smartphone Monitor Projector Acer TV Notebook Workstation Chromebox Server, Storage Notebook Desktop Tablet Smartphone Monitor Projector Acer

Omdat je nog op de functie ‘binnen het netwerk' zit en je de foto vroeger al zag, verwar je misschien het bekabelde netwerk met het WLAN-netwerk: Standaard zie je in een c. Gelukkig is het wachtwoord van een thuisgroep eenvoudig te achterhalen via pc's die reeds lid zijn van de thuisgroep. great post to read Home Desktop & Laptop Tips Software Smartphone & Tablet Computer onderhoud Thuisnetwerk Copyright (c) 2016 Personalcomputercare.nl.

Klik op de toets Stop in het gedeelte Servicestatus en klik dan op OK om de wijzigingen door te voeren. Je benadert de gedeelde bestanden door in Windows Verkenner op Thuisgroep te klikken.Je voegt andere computers aan de thuisgroep toe door het juiste wachtwoord op te geven.03 Mappen toevoegenNaast de standaardlocaties In de praktijk kunnen we stellen dat als je computers thuis verbonden zijn met internet, je gebruik moet kunnen maken van een thuisgroep (omdat ze meestal dan ook onderling verbonden zijn).Storingen Klik hiertoe op de knop Een thuisgroep maken .

Zodra we dit hebben gedaan, zal Windows een wachtwoord genereren. https://support.microsoft.com/nl-nl/help/17145/windows-homegroup-from-start-to-finish Waar is het wachtwoord voor de thuisgroep? Klik op Bestand en dan op Afsluiten om het venster Services te sluiten. Dat gaat als volgt: Navigeer in Verkenner naar de map, bijvoorbeeld Documenten, waarvan u vanaf elke pc de bestanden die erin staan wilt kunnen bewerken, en klik met de rechtermuisknop op

Door dit venster te sluiten of deze website verder te gebruiken, stemt u in met het gebruik van deze cookies. Een thuisgroep maken Nu alle instellingen kloppen, kan de thuisgroep gemaakt gaan worden. Vermits je van binnen kijkt, kan het zijn dat er ook een andere IP-adres reeks is, zie 4. Om het risico te minimaliseren, kunt u Thuisgroep uitschakelen.

dan. 3. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. 14 Kas 2013 tarihinde yayınlandıBestel het boek PC-EHBO: http://www.consumentenbond.nl/webshop... Dit maakt iedere pc makkelijker te vinden in een thuisnetwerk. Open het Configuratiescherm en klik onder Netwerk en internet op Opties voor thuisgroepen en delen selecteren.

Als u deze functie instelt op computers met een ander besturingssysteem, kunnen andere netwerkfuncties worden gehinderd. Klikken op de knop Nu lid worden opent een volgend venster waarin het wachtwoord van de thuisgroep moet worden ingevoerd. Opmerking Als u door het Configuratiescherm bladert via pictogrammen, klikt u eenvoudig op Thuisgroep.

Vink dat uit, het icoon thuisgroep verdwijnt.

Kategori Bilim ve Teknoloji Lisans Standart YouTube Lisansı Daha fazla göster Daha az göster Yükleniyor... Düşüncelerinizi paylaşmak için oturum açın. See ASP.NET Ajax CDN Terms of Use – http://www.asp.net/ajaxlibrary/CDN.ashx. ]]> {{offlineMessage}} Door het bezoek en gebruik van deze site De eerste drie getallen moeten dezelfde zijn want standaard zoekt een PC altijd in die reeks (daarvoor dient dat masker: 255.255.255.0 betekent allemaal eentjes voor de eerste drie groepen binair en

Hiermee is de eerste controle afgerond, en weet u zeker dat Bestanden, printers en andere apparaten vanaf nu probleemloos gedeeld kunnen worden in uw thuisnetwerk. In dat geval kies je voor de optie Thuisgroep (lezen).Online synchroniserenAls je ook buiten het thuisnetwerk eenvoudig toegang wilt tot de gedeelde mappen, loont het de moeite om jezelf aan te Alle pc's in het netwerk lid zijn van dezelfde werkgroep. Zodra u een internetabonnement afsluit en de internetverbinding werkend is in uw woning, dan hebt u zonder het misschien te weten de beschikking gekregen over een router.

Consumentenbond Video 45.452 görüntüleme 5:56 Herstelpunt maken met systeemherstel - PC EHBO (Consumentenbond) - Süre: 2:55. comments powered by Disqus Remove Ads Remove Ads

Home | Dictionaries | About | Feedback SiteInfo Your free, fast, and simple translation dictionary Copyright © 2000-2016 Interglot Page served Nieuwste artikelen Wat is een back-up, is het nodig en hoe maakt u er makkelijk n Hoe maak ik ruimte vrij op de C:-schijf? Klikken op de knop Voltooien zal de thuisgroep definitief aanmaken.

Klik op Netwerken en internet en klik vervolgens op Thuisgroep. itvraag 8.235 görüntüleme 3:17 Wifi-ontvangst verbeteren - Tips (Consumentenbond) - Süre: 2:39. Thuisgroep icoon verwijderen Thuisgroep icoon of 'Homegroup icon' verwijderen is makkelijk zelf te doen.