Home > No Sound > Realtek HDMI+NVIDIA Vc=No Sound

Realtek HDMI+NVIDIA Vc=No Sound

Contents

I verified I have the most current driver for both Nvidia graphics, and HD audio. I've read many similar posts, but nothing that actually quite matches what I'm experiencing.First some specs:Windows 7 Ultimate (x64) Service Pack 1 (build 7601)3.40 gigahertz Intel Core i7-377016Gb RamMobo:ASUSTeK Computer INC. i had a lot of hdmi audio issues with my gtx660, managed to get it working on and off with mobo audio drivers disabled , but was just a temporary fix, I've set the default play back device as as the tv in control panel - sound. news

All is good now. NVIDIA DRIVERS 1.00.00.59WHQL Version: 1.00.00.59 WHQL. You stated that the Realtek drivers were installed, so it should be there. What the—!!". try here

No Sound After Nvidia Driver Update

Realtek drivers here:http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false&Langid=1&Level=4&PFid=24&PNid=14My other frustrating moment from the video card install, "why don't they include at least one of those screws to hold the card in?" Seriously it's like a 1 anyone find a solution to this problem??? Your cache administrator is webmaster.

Can any one help or send me a picture of the inside the same model to make sure all jumpers on the motherboard are in the... On this particular computer, pressing F2 during startup opens up the BIOS settings menus. irelavv View Public Profile Find More Posts by irelavv 07 Aug 2010 #4 stormy13 Win 7 Ultimate x64 6,937 posts Etobicoke, Ontario Just had a quick look at Nvidia Hdmi No Sound I'll give it all a go once I'm home again.

It is not needed and is conflicting with the mother bd sound driver. Nvidia Hdmi Audio Not Plugged In I am having the same issue with my pc I just built. Reply to einstein11 snakew90May 15, 2014, 8:05 PM Avernus_Wpg said: Hi folks,In need of some aid here, I'm hitting a wall. http://www.tomshardware.com/answers/id-1840104/sound-graphics-card-installation.html Good luck.

Try uninstalling the Realtek drivers and then re-installing them. Nvidia Sound Through Hdmi Also, it wasn't anything that could be resolved either through control panel ( Windows' or NVIDIA's ), and wasn't something trivial like a volume set to zero, a muted setting, or an unplugged Ask ! If that were possible, we could determine if it is a TV issue or a card/driver issue.Are you also having the same frame rate drop as the OP above is having?

Nvidia Hdmi Audio Not Plugged In

After installing an EVGA GeForce GT 730 card in it, I lost my sound. The frame rate drop was not as significant. No Sound After Nvidia Driver Update Alex_128Jan 4, 2016, 5:31 PM I upgraded from an AMD to the Nvidia GTX 960 with the same problem. Nvidia High Definition Audio No Sound itsnot my native language i have similar and other problems with my gtx 670 card from EVGA, and to solve this i got a tip from evga support..they said to me

About Realtek | Products | Press Room | Downloads | Investor Relations | Employment | Contact Us | FAQs | Site Map Contact the Webmaster about any website related problems. navigate to this website Also installed are Realtek audio drivers for the motherboard, which are not currently in use. guiweeDec 24, 2015, 4:22 AM GuccizBud said: On February 6, 2014 11:39:33 AM, mesaritism wrote:                                     For anyone that this solution didn't work please take a look at your BIOS settings.                                    I have a My System Specs OS Windows 7 32-bit irelavv View Public Profile Find More Posts by irelavv Page 1 of 2 1 2 > Realtek HDMI+NVIDIA vc=No Sound « Previous Thread | Nvidia Hdmi Audio Not Working

After I uninstalled Nvidia HD Audio my sound is back! I purchased a new PC, with a Gigabyte GA-H61MA-D2V motherboard that has on board realtek audio, I also purchased a nvidia geforce GT630 graphics card which has a built in audio Left home, came back, no sound anymore. http://splashwebservices.com/no-sound/onkyo-608-hdmi-sound-issue.php Buy the Full Version More From This UserbizhubC451_C550_C650FieldSvc AboutBrowse booksSite directoryAbout ScribdMeet the teamOur blogJoin our team!Contact UsPartnersPublishersDevelopers / APILegalTermsPrivacyCopyrightSupportHelpFAQAccessibilityPressPurchase helpAdChoicesMembershipsJoin todayInvite FriendsGiftsCopyright © 2017 Scribd Inc. .Terms of service.Accessibility.Privacy.Mobile Site.Site

Please try the request again. Nvidia Hdmi Audio Driver Windows 10 Generated Fri, 13 Jan 2017 15:00:36 GMT by s_hp81 (squid/3.5.20) ERROR The requested URL could not be retrieved The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://0.0.0.9/ Connection My System Specs Computer type PC/Desktop System Manufacturer/Model Number Me OS Win 7 Ultimate x64 CPU FX-8350 @ 4.6 GHz so far Motherboard Asus M5A97 EVO Memory ADATA XPG V1 Series

If not, go to www.nvidia.com and download and install the latest driver for the GT630 and Windows 7 64 bit.

Also installed are Realtek audio drivers for the motherboard, which are not currently in use. Reply to spawn1980 John-Peter Ganda MallAug 13, 2013, 9:51 AM I am having the same problem, does somebody have a solution? Something like that, or like this :pt1cable::bounce: only maybe not as colorful. Nvidia High Definition Audio Not Working Windows 10 I sustpect there is a conflict between the Realtek software and driver and the Windows Audio and/or the Nvidia Audio that cases the problem.

Hi :)! All Rights Reserved Tom's Hardware Guide ™ Ad choices Search the site... There is no option on bios to disable onboard high def audio, and Realtek will not install back onto my computer? http://splashwebservices.com/no-sound/no-sound-via-hdmi-on-monitor-speakers.php I'm using an HDMI to HDMI cable, and like I said the video is fine.

Either way, it's working now. HowNowSep 24, 2016, 4:22 AM Running Windows 10 Home 64-bitRan the latest nvidia drivers released on 21 September 2016Lost sound after installing---Right clicked sound icon in the task bar, my play Apparently, my new card's ability to use HDMI causes the "Auto" selection to default to HDMI. Sound & Audio Nvidia and Realtek = no soundI will try answer and explain as best I can but i'm not all that good with computers.

I uninstalled all Nvidia audio (I had just installed a GT760 4G)2. Realtek is completely gone from my control panel. I've read many similar posts, but nothing that actually quite matches what I'm experiencing.First some specs:Windows 7 Ultimate (x64) Service Pack 1 (build 7601)3.40 gigahertz Intel Core i7-377016Gb RamMobo:ASUSTeK Computer INC. It.

That way you have sound over hdmi on the video card. Of course you don't have any more the fancy pop-up window whenever you plug in a device but I checked and both the front and back speaker outputs work fine, so:MSI JOHNN93Oct 15, 2013, 7:51 AM see if there is a option in the nvidia controll pannel if not unistall drivers remove grphics card re intall other graphics card .uninstall sound drivers Your cache administrator is webmaster.

many thanks Phill The default playback, if you are using HDMI should be the HDMI. But the V/C HDMI is set as the default. The only thing not working is the sound. kodyparkerOct 15, 2013, 7:14 PM Unolocogringo said: try this.StartControl Panel.Sounds.Here you should see all sound devices.Choose Speakers or Realtek and set it to default.The option is not found under volume control

Choosing to test shows the audio bars moving but no sound comes out. The only thing not working is the sound. A lot of people have this problem and I've read everything in tihs forum regarding it (in other forums too) but I still can't get it fixed. I returned it and got a new one (same model) and no problems since.

Within a minute, all sound drops, and the frame rate increases back to normal. The video goes through and I get how to control it and everything.